Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megint és megint...

2009.04.16

Néhány napja a Kossuth téren. Igen. Megint. Megint és megint, újabb sérültek a Magyar Rendőrök soraiból. Sok vér és fájdalom, nem túl nagy havi fixért. Gyógykezelés, és felesleges kiadások, felesleges fájdalmak, felesleges stressz. Felesleges, mert elkerülhető, megspórolható. Hiába gazdasági válság, de nem, akkor sem  spórolunk, sem fájdalommal, sem vérrel, sem véraláfutással, pedig ők csak a kötelességüket teljesítették, védték a rendet, mert ez a feladatuk. Még meddig, tessék mondani még meddig kell nekik és nekünk ezt eltűrni?  

 

Meddig tűrjük, hogy a Magyar Rendőrt módszeresen "aprítják" a magyar demokrácia nevében a Kossuth téren és máshol?!

 

Csak remélni tudjuk, hogy nem sokáig, sőt,  már csak nagyon rövid ideig. Reméljük, vagy inkább talán követeljük. Nem akarunk több sérült szolgálattevőt látni. Innentől kezdve egyébiránt a Magyar Rendőrt nagy kezdőbetűvel írjuk, mert megérdemli. Kár, hogy ennél jóval többet érdemel, az igazán nagy kár az, hogy mi többet nem tudunk adni neki. Egyenlőre csak ennyit.

MAREVI

 

Utóirat:

Egy hibát azért mi is elkövettünk. Most nem imádkoztunk. Nem tudtuk, nem volt eszünkben, hogy kell. Ezek szerint kell. Mindig kell.