Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reggeli ima

2008.10.23

 

Kép

 

Reggeli ima Anno Domini 2008., október 23. napján, reggel 7 után...

Kérem a Mindenható Istent, a Szentlélekkel és Jézus Krisztussal egyetemben, hogy adja meg nekem és minden magyar honfitársamnak, hogy a mai napon, amely Nemzeti Ünnepünk, ne kelljen szégyenkeznünk egész Európa, uniós polgártársaink előtt, hogy ezt a szent ünnepet megint meggyaláztuk, gyűlölködéssel, molotov koktélokkal, felszedett díszburkolattal,

 amit az adófizetők pénzén építettünk meg nem is oly régen.

Kérem továbbá az Urat, hogy tegyen csodát a mai napon. A csoda abban nyílvánuljon meg, hogy egyetlen rendőrünk se kerüljön kórházba, sem súlyos, de még könnyű sérüléssel sem, ne vessze senki sem egyetlen fogát, de még zúzódásokat, vagy a legkisebb fizikai vagy lelki sérülést se szenvedjen. Ha az utcára vonulnának egyesek, legyen elég nekik a figyelmeztető szó, vagy a felszólítás, ne kelljen az erőszak eszközeivel megvédeni autóinkat, kirakat üvegeinket, vagy közös vagyonunkat.

Nem lehet kétséges, hogy kivételesen mindezeket most komolyan gondoltam és a legnagyobb komolysággal kérem Mindenható Atyámat, halgassa meg szavaimat és óvja meg minden bajtól és szégyentől honfitársaimat, de különösen óvja meg rendőreinket, akik ma az utcákon fognak szolgálatot teljesíteni, miközben mi otthon ünnepelünk, csendben, az ünnephez méltó méltóságos nyugalomban. Ámen.

 

Köszönöm, hogy meghallgattál!

2008.10.28 este.