Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009. március tizennegyedikére...

2009.03.14

2009. március tizennegyedikére...

- Elnézést nem tetszett tévedni, nem tizenötödikét akart mondani?

- Nem, határozottan nem. Tizennegyedikét akartam mondani, kétezerkilenc (és nem kettőezerkilenc) március tizennegyedike van és eljött a közös ima ideje. Jézus mondott, valami ilyesmit egyszer, majd kétezer évvel ezelőtt, hogy ha majd csak ketten-hárman összejöttök és imádkoztok a nevemben, ott leszek köztetek. Mit mondhatok, nem nagy a kockázata a műveletnek, szerintem próbáljuk ki, hiszen mit is veszíthetnénk? Képzeletben fogjuk meg egymás kezét és minden felesleges hókuszpókusz és formaság nélkül, halkan, de átérzéssel, de elég magunkban is, mondjunk el egy  mondatot:

 

"Jézus Krisztus nevében kérjük a Mindenható Istent, hogy  halgasson meg minket, adja meg nekünk, hogy minden magyar honfitársunk, magyar rendőreink, de egyben gyanútlan járókelőink is a holnapi napon este jó érzéssel, sérülés mentesen és nyugodt lelki állapotban térhessenek nyugovóra egy nemesen, csendben és méltóságban, békességben megünnepelt nevezetes, utcakő és molotov koktél mentes nap után. Amen."

 

Mi mással zárhatom gondolataimat? Engedjük el egymás kezét és folytassuk, ki-ki a saját munkáját vagy pihenését. Adjunk hálát majd tizenhatodikán reggel, hogy mégegy békés, problémamentes ünnepet tudhatunk magunk mögött!  Legyen ez a nap a végre egyszer összefogó nemzet napja és soha többé a harag napja! Lehetnénk erősek, ha összefonánk végre éa nem egymás ellen fordulnánk!

Van egy régi, de jó jelmondatunk, gondolkozzunk el rajta: "Viribus Unitis" azaz egyesült erővel.

 

2009. ( azaz kétezerkilenc és nem kettőezerkilenc) március tizennegyedikén.

Az obsitos szakaszvezető

+

+

+

+Kérlek Titeket, ha csak gondolatban is megismételtétek ezt az egy mondatot, jegyzzetek be egy hozzászólást, nem kell sok szöveg, elég egy szó, egy betű (pl. Á, vagy + is). Köszönöm.

+

+

+

+

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.