Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Embervédelmi Osztály

2009.01.24

Megalakult a MAREVI Embervédelmi Osztálya, annak a szükségszerű felismerésnek folyományaként, hogy a mai Magyarországon megindultak bizonyos sajnálatos folyamatok, amelyek oda vezethetnek, hogy nemcsak rendőreinket kell megvédeni, hanem az átlag, becsületes, jóakaratú magyar embereket  (a továbbiakban: ábjm) is. A védeni kívánt és meglehetősen kipusztulóban lévő egyedek kisemberek, ezért van rövidítve csupa kisbetűkkel, valahogy úgy, mint "nemecsek ernő" esetében.

 

 Az Embervédelmi Osztály létrehozásának persze rendőri vonatkozásai is vannak, mivel az ábjm drasztikus fogyásával a rendőri állomány utánpótlása is alapjaiban megrendülhet, de legalább is minőségi veszélyhelyzetbe kerülhet. Gondoljunk csak arra, hogy kiknek, mely társadalmi védett rétegeknek a rendőri pályakezdését támogatjuk mostanában. E réteg létszámaránya nem sokkal több, vagy kevesebb, mint a magyar népesség 10 százaléka, miközben az erőszakos bűncselekmények 67 százalékát követték el néhány évvel ezelőtt, mai adatokat Önök talán jobban ismernek nálam...

 

Amennyiben léteznek a mai Magyarországon olyan állampolgárok (ez ugye rémhír, vagy rossz tréfa, hisztérikusan rosszindulatú feltételezés) akik büntetlenül lophatják az áramot, gyűjthetik be a még néhol előforduló fém közlekedési táblákat, árulhatják aluljárókban a lopott virágot, vagy zöldséget, tehetnek olyan kijelentéseket nyilvánosan, hogy "nem fogok én sem tanulni, sem dolgozni, mert a hülye magyartól úgyis segélyt kapok"***, akkor bizony ideje megkezdeni a "hülye magyarok" szervezett védelmét, hiszen a szellemi fogyatékosokat óvni, védeni és segíteni illik!

 

Az Embervédelmi Osztály persze nem csak e fentebb említett társadalmi rétegektől kívánja megvédeni a veszélyeztetett fajtát, az  ábjm egyedeket. Vannak még más komoly tényezők, amelyek az ábjm létét, életfeltételeit  fenyegetik. Az egyik ilyen veszélyeztető tényező például a BKV. Nehogy valaki félreértse, nem egy új vírusról van szó, hanem a Budapesti Közlekedési Vállalatról. Igen veszélyes állományrontó vegyianyag!

A járatok ádáz és folyamatos ritkításával állandóan növeli a meghűléses és influenzás megbetegedések számát, mert az ábjm villamos és autóbusz, vagy mesterségesen huzatossá tett metro, nemkülönben fogaskerekű és troli megállóiban egyre több hideg, nyirkos téli órát tölt. Ennek persze meg is van az eredménye. Megbetegedések, szövődmények, tüdőgyulladás, majd az egyedek elhullása.

 

Mindezek alapján a MAREVI kezdeményezi az ábjm - nek, mint a kipusztulás felé haladó és ezért feltétlenül megvédeni kívánt fajtának a

 

FOKOZOTTAN VÉDETT FAJTÁK KÖZÉ SOROLÁSÁT ÉS FELVÉTELÉT.

 

Miután a fokozott védelem költségekkel is jár, nem szabad megfeledkezni az egész ügyet ( mármint a védelem ügyét ) komolyan veszélyeztető tényezőkről, a parazitákról sem, amelyek a ábjm puszta létét is folyamatosan fenyegetik. E tekintetben a paraziták olyan lények, amelyek teljesen úgy viselkednek, mintha ábjm -ek lennének, de alapvetően nem azok. A felismerést kívánjuk segíteni az alábbi analitikus szempontokkal:

 

 1. Aki folyton, vagy legalább is rövidebb szünetekkel tarkítva, de rendszeresen lop, minden konkrét kérdésre adott válaszainak számát tekintve több, mint 90%-ban hazudik, a munkát gondosabban kerüli, mint az a bizonyos macska a forró kását (hiszen az ha kihűl neki esik, ez meg se hidegen sem pedig melegen sem esik neki), továbbá nem szent neki semmi ami fémből van, legyen az maga a megfeszített képmása egy árnyas temetőben, azaz a "B" kategóriát nem teljesíti,

 

AKKOR AZ NEM ÁBJM, HANEM VALAMI MÁS, E SZEMPONTBÓL PARAZITA.

 

2. Aki nem az előző kategóriába tartozik, mert a "B" kategóriát teljesíti, de...

 

(folyt.köv.)